avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

eu sunt in strainatate ,sotul mia zis ca a divortat de mine eu nu stiu nimik sigur si nici nu vrea sa imi trimita vreun act ceva se poate sa fi divortat fara sa ma contacteze si pe mine cineva?
gandeste logic , fara tine nu are cum sa divorteze
NU ar fi chiar impozibil, asta ar insemna ca puteti face apel, verificati la judecatoria domiciliului lui, al dv. din tara, al celui comun din tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in italia, divort in romania fara domiciliu in ro al italianului emivivid emivivid Bine v-am gasit! Apelez la voi ptr un sfat ptr o prietena. Acum 5 ani s-a casatorit cu un italian (de forma, ptr cetatenie, intre timp a regretat gestul... ... (vezi toată discuția)
Gata divortul hai la partaj rico3 rico3 Stimati avocati si forumisti, iata-ma gata cu recunoasterea divortului din SUA (subiectul cu dublu divort), a fost recunoscut din 2007 cu efecte juridice ... (vezi toată discuția)
Intrebare doxa doxa buna ziua ma poate ajuta cineva ? sint casatorita din 2006 sotul mia preluat numele am locuit inpreuna 3 luni vreau sa dau divort si nu stiu nimic de el si nui ... (vezi toată discuția)