avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie copil

Ce se poate face in cazul in care un copil care este crescut de bunici nu primeste pensia alimentara acordata de tata si luata pe card de mama ,aceasta refuzand sa o dea copilului pe motiv ca o strange.Mentionez ca relatiile dintre mama si copil sunt foarte reci,copilul fiind crescut de bunici de la varsta de 2 ani avand acum 12 si nu vrea sa stea cu nici un parinte din cauza comportamentului violent al ambilor fata de ea .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:59, 19 Septembrie 2014
Nu puteti vorbi cu tatal sa o trimita la dumneavoastra?
Nu copilul trebuie sa primeasca , ci bunicii pt a-l putea creste, bunicii pot cere penise de la ambii parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - autoritate parinteasca robertjordan robertjordan Întrebarea mea este urmatorea.Cineva din familia mea a divorțat acum 4 ani.Persoana este de sex masculin. Având un copil in vârstă de 9 ani.Acum copilul ... (vezi toată discuția)
Drepturi si pensie alimentara alynutza_lolita alynutza_lolita Am un verisor de 13 ani care a fost crescut de bunica lui mama lui plecase si multi ani nu sa stiut nimic de ea acum cati va ani a aparut (casatorita si cu ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului intr-o relatie de concubinaj Vociulescu Cristiana Vociulescu Cristiana Buna seara, ma numesc cristiana am 23 de ani si am un copil in varsta de 5 ani si 8 luni dintr-o relatie de concubinaj.minorul a luat nastere cand eu aveam ... (vezi toată discuția)