avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces de evacuare

Buna seara.Am fost chemat in judecata de ocupantul casei pe motiv :Pretentii Vrea sa-i dau 5000 lei (contravaloarea imbunatatirilor) dar sa fiu sincer nu ii pot da nici 200 in ce conditi mi-o lasa.Intrebarea mea e : Deobicei cand chemi pe cineva in judecata nu iti cer si dovezi,sau te cred pe cuvant ? Deasemenea i-a cerut Instantei dreptul de retentie asupra imobilului ...are acest drept? Pff de ce dureaza atat de mult o evacuare fara titlu de proprietate .Am aproape un an jumate de cand ma judec .Daca ma puteti sfatui ce sa fac in continuare sa accelerez evacuare v.as fi recunoscator .Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:29, 19 Septembrie 2014
Trebuie sa existe dovezi in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de evacuare suspendat, solicitare a copiei cererii din dosar lucian1986 lucian1986 Buna seara.Pe data de 8 iulie am avut un proces de evacuare cu niste chiriasi , care spre surprinderea mea s-a suspendat #-o : citez :Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea paratului intr-un recurs si nici la mediere lucian1986 lucian1986 Buna seara!Am deschis un proces de evacuare impotriva unui chirias insa am avut 2 termene si nu s`a prezentat.Pe 29 am alt termen insa ma indoiesc ca se v-a ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez de la parati contravaloarea uzurii bunului meu? proces_ro proces_ro In anii 2005, 2006 au fost facute renovari in locuinta mea de catre cei cu care ma aflu in prezent in process (paratii), care au incheiat 3 contracte de ... (vezi toată discuția)