Buna seara!Am deschis un proces de evacuare impotriva unui chirias insa am avut 2 termene si nu s`a prezentat.Pe 29 am alt termen insa ma indoiesc ca se v-a prezenta .Ce face judecatorul in cazul asta? .Ca sa castige timp m-a chemat si pe mn in judecata avand pretentia sa ii dau 5000 lei pt imbunatatirile facute ( chiar daca nu as avea pe ce sa-i platesc suma asta .Ce act v-a trebui sa intocmesc in cazul in care accept sa-i platesc suma asta doar sa-l vad plecat din casa .si s-o atasez la dosar .Ms anticipat pt raspunsuri
nu platiti nimic. cu orice pretentie ar veni, trebuie sa si-o dovedeasca, in plus nu l-a obligat nimeni sa faca vreo imbunatatire...daca nu v-ati inteles cu el altfel.
lasati dosarul de evacuare sa curga in continuare. nu conteaza daca el nu se prezinta, judecata merge inainte.
cu hotararea de evacuare legalizata, va adresati unui executor judecatoresc, s-o puna in practica prin executare silita
Initial avocatul mi-a spus ca cazul meu nu se poate considera o evacuare de urgenta si probabil a mers pe procedura normala .Din august a trecuto k procedura de urgenta .Chiriasul nu are nici un contract cu mn ci doar ca la cumpararea casei trebuia sa-i respect contractul de inchiriere ce il avea cu Primaria pana pe 14.05.2014