avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calitate de intimat suspect
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calitate de intimat suspect

Ora estimata: 9:00
Complet: P3 CP/Fond
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: .În temeiul art. 549 ind. 1 alin.3 lit. b Cod procedură penală, admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu sediul în Piatra Neamţ, str. Mihai Eminescu, nr. 28, jud. Neamţ. Anulează procura succesorală nr. ...... autentificată la.notar....., declaraţia de martor (persoana mea ) din 22.04.2008 dată la notar cererea pentru deschiderea procedurii succesorale Anexa 23 înregistrată la Primăria Dumbrava Roşie sub nr. ....... cererea de deschidere a procedurii succesorale din 18.04.2008 depusă la notar, aflate în dosarul de urmărire penală nr. .... al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 89/P 05.09.2014
buna seara ! am inceput cu citatia pentru ca nu stiu ce trebuie sa fac .in 2008 eram taximetrist si am fost solicitat de un vecin de al meu sa mergem undeva langa piatra neamt sa luam pe cineva si sa mergem la notar urmand ca ulterior cei doi ( vecinul si persoana ) sa incheie un act de vanzare cumparare asupra unui bun de gen teren .pe tot timpul tranzactiei am stat si am asteptat in masina pentru a i duce inapoi de unde ia m luat.nu am stiut si nici acum nu stiu care a fost suma tranzactiei ori ce s a discutat in incinta notarului .dupa ceva timp vanzatorul a venit la mine la masina si a spus ca vrea sa vb cu mine in birou la notar . odata aflat in incinta respectiva pe fondul orei tarzii si a programului pe sfarsite a notarului vanzatoril a inceput sa ma roage sa dau o declaratie ca il cunosc si sa ii fac un bn ca are nevoie urgenta de bani si o amanare a tranzactiei ar fi o lovitura foarte mare pt el si fam lui deoarece erau disperati dupa bani . bineinteles ca nu am fost deacord cu asa ceva dar la asigurarile date de toate partile vanzator cumparator notar ca nu exista nici un risc si ca toate actele sunt in regula am cazut in capcana milei si am dat acea declaratie fara a beneficia de nici un fel de bun material sau banesc din partea nimanui .am facut o din mila fata de persoana care vindea respectivul bun deoarece era o persoana nevoiasa si avea nevoie disperata de bani .bineinteles ce a urmat ...va imaginati. vanzatorul era in nume cu tatal lui si s a folosit de identitatea acestuia ca sa faca tranzactia ulterior aparand si alti mostenitori ai bunului in fapt. cei in cauza au facut inchisoare notarul cercetat penal iar eu nefiind in tara de 4 ani ma m trezit cu citatia re mai sus . va rog sa imi dati un sfat cu ce am de facut sau ce mai e de facut avand in vedere ca nu sunt in tara si nu are cine sa umble pt mn iar daca ma intorc in tara pierd tot ce ma m chinuit sa fac unde sunt acum. va rog sa imi dati un sfat pe intelesul meu ca nu stau bn cu termenii juritici . va multumesc sorin .
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:17, 21 Septembrie 2014
Problema este ca veti fi cercetat penal pentru fals in declaratii. Ca sa va sustineti punctul de vedere, ar trebui sa va prezentati la termenele de judecata si sa explicati instantei exact ce ati scris aici.
Daca nu, riscati sa va judece in lipsa si sa fiti condamnat la inchisoare.
Se emite mandat european de arestare si va aduce in tara la penitenciar. Si veti pierde mult mai mult decat drumurile in Romania la termenele de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa, pedeapsa ??? sorinstamatin sorinstamatin buna ziua ! am o intrebare pentru cei in masura sa imi dea un raspuns la problema pe care o am : acum 4-5 ani in urma un client de al meu de pe taxi ma ... (vezi toată discuția)
Succesiune neefectuata seph0ra seph0ra Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: tatal meu a murit in urma cu 8 ani. Mama si-a gasit pe altcineva care s-a mutat in apartamentul ei si al tatalui. ... (vezi toată discuția)
Probleme din justitia romana noty noty Ma adresez dumneavoastra in ideea ca veti reusi sa ma ajutati in problema mea-in neregulile constatate si veti reusi sa ma indrumati si elucidati ceea ce sa ... (vezi toată discuția)