avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere in fata judecatorului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere in fata judecatorului

Au un antecontract de vinzare - cumparare si o declaratie notariala de la vinzator cum ca am achitat intreaga suma cu care am cumparat cota indiviza a acestuia . In cadrul procesului de iesire din indiviziune ma pot prezenta cu acesta care are si calitatea de pirit , ca pe baza documentelor de mai sus sa cer judecatorului sa constate dreptul meu de proprietate ? Adica sa facem inte;egerea in fara judecatorului ? Trebuie sa mergem cu ceva scris sau consmneaza acesta ? Va rog frumos sa-mi spuneti pentru ca ar trebui sa o anunt pe doamna vinzator din timp . Este unul dintre coproprietari si aem cote egale de 1/3 .
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 09:08, 20 Septembrie 2014
corect ! o gindire sanatoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din cauza a paratei ContSters323364 ContSters323364 Am platit integral un antecontract de vinzare cumparare incheiat intre mine ca si rclamanta si unul dintre piriti , adica am cumparat cota de 1/3 a acesteia . ... (vezi toată discuția)
Antecontract achitat integral - consecinte ContSters322842 ContSters322842 Eu ca si reclamanta am incheiat cu un pirit un antecontract de vinzare cumparare pt cota acesteia de 1/3 . Ramases o diferenta de playa pe care am achitat-o . ... (vezi toată discuția)
Interdictie cumparare drept litigios rechi1958 rechi1958 Ca si reclamant , pot cumpara dreptul litigios de la unul dintre piriti , avind deschis un partaj judiciar ? (vezi toată discuția)