avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lmigrare ilegala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lmigrare ilegala

as vrea sa stiu care e pedeapsa pentru imigrare ilegala .soramea a incercat sa treaca la ungaria, si iau pus o amenda de 150 de euro dar nu a platito si e deja un an de la fapt.in din data de 16 sept e arestata in pent timisoara dar cazul e trimis de la ungaria de unde au prinso si nu stiu de ce o tine in timisoara cand cazul ei e in ungaria.va rog sa imi raspundeti la intrebare.multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:07, 21 Septembrie 2014
Nu cred ca e pentru imigrare ilegala, ci pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei sau eventual pentru trafic de persoane (desi ma indoiesc ca ar fi primit amenda in acest caz). Pentru sederea ilegala pe teritoriul Ungariei banuiesc ca ar fi primit interdictie pe Ungaria, caz in care autoritatile ungare n-o vor in Ungaria, ci in oricare alta tara decat Ungaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de persoane in ungaria lise lise Buna seara,Fratele meu este arestat in ungaria pentru trafic de persoane.Ce ar trebui sa fac?El este arestat de 14 zile.Ar trebui sa ii dea drumul si sa ii ... (vezi toată discuția)
Persoana disparuta didishka didishka a plecat din tara,din republica Moldova,acum doua saptamini, am tinut legatura pina pe data de 25.03.15, era la aieroport in danemarca, trecuse inregistrarea ... (vezi toată discuția)
Interdictie/ mandat arestare adicsx101 adicsx101 Firma cumnatului meu (turc) a fost verificata de vama si anaf, a primit o amenda de aproape 3 milioane lei noi pentru ca exista diferenta de valoare intre ... (vezi toată discuția)