avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de persoane in Ungaria
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de persoane in Ungaria

Buna seara,Fratele meu este arestat in ungaria pentru trafic de persoane.Ce ar trebui sa fac?El este arestat de 14 zile.Ar trebui sa ii dea drumul si sa ii puna interdictie 5 ani?V multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 15:52, 28 August 2015
Ar trebui sa-i angajati un aparator (avocat) din Ungaria! A avut unul din oficiu, deja a fost in fata unui judecator ungur.
Si e posibil sa ramina in arest in ungaria.sau o sa ii puna interdictie.este diferenta intre arest si retinut.atunci el este retinut in ungaria .si ce ar trebui sa facem.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2015
lise, utilizator
Pai bine nu-i va fi! Dupa scandalul cu cei 71 de morti, ungurii taie in carne vie, in romani cu bucurie maxima.
,,Trendul" asta este, citez: Un român a fost condamnat prin procedură de urgență în Ungaria pentru că a ajutat imigranți ilegali să treacă granița.
Românul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare după ce a fost prins pe 24 august ajutând șase sirieni să treacă ilegal graniţa, pe care urma să îi ducă din Budapesta în Germania cu mașina sa.
De asemenea, mașina românului a fost confiscată şi a primit interdicţie de intrare în Ungaria timp de 3 ani, potrivit autorităților maghiare.

V-am sugerat ce sa faceti, sa-i angajati un avocat ungur, altminteri mi-e ca va pierde cativa ani vremea prin puscariile unguresti!
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie sua cetatean maghiar claudiucostea7 claudiucostea7 buna ziua! va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru a obtine o autorizatie ESTA. sunt cetatean roman si traiesc in Romania, dar in acelasi timp sunt ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor cu dubla cetatenie toni35 toni35 Buna Intrebarea mea ar fi : Copilul meu are dubla cetatenie Romana si Maghiara , are pasaport valabil Unguresc , daca vrea sa calatoreasca cu insotitor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! logodnicul meu a fost arestat în ungaria, inițial ... Marcu Loredana Marcu Loredana Bună ziua! Logodnicul meu a fost arestat în Ungaria, inițial dându-i arest preventiv pentru 72 de ore. Ce se poate face pentru a afla care este avocatul ... (vezi toată discuția)