Buna seara,Fratele meu este arestat in ungaria pentru trafic de persoane.Ce ar trebui sa fac?El este arestat de 14 zile.Ar trebui sa ii dea drumul si sa ii puna interdictie 5 ani?V multumesc.
Si e posibil sa ramina in arest in ungaria.sau o sa ii puna interdictie.este diferenta intre arest si retinut.atunci el este retinut in ungaria .si ce ar trebui sa facem.
Pai bine nu-i va fi! Dupa scandalul cu cei 71 de morti, ungurii taie in carne vie, in romani cu bucurie maxima.
,,Trendul" asta este, citez: Un român a fost condamnat prin procedură de urgență în Ungaria pentru că a ajutat imigranți ilegali să treacă granița.
Românul a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare după ce a fost prins pe 24 august ajutând șase sirieni să treacă ilegal graniţa, pe care urma să îi ducă din Budapesta în Germania cu mașina sa.
De asemenea, mașina românului a fost confiscată şi a primit interdicţie de intrare în Ungaria timp de 3 ani, potrivit autorităților maghiare.
V-am sugerat ce sa faceti, sa-i angajati un avocat ungur, altminteri mi-e ca va pierde cativa ani vremea prin puscariile unguresti!