avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stabilire program de vizita minor- poate fi admisa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stabilire program de vizita minor- poate fi admisa actiunea in lipsa probelor?

In anul 2010 an divortat de fosta sotie si copilul i-a fost incredintat ei,dar noi am locuit in aceeasi casa pana in luna mai 2014 .Din mai 2014 ea s-a mutat in alta locuinta si i-a interzis minorei sa ma viziteze Am depus o cerere pentru stabilirea programului de vizita,dar instanta imi cere probe si martori ca nu o lasa sa ma vizite.

Eu nu am acesti martori ,doarece singura mea legatura cu fetita mea e telefonul,unde ea imi spune ca mama ei ai interzice sa vina la mine.
Ce sanse sunt ca cererea mea de stabilire a programului de vizita sa fie admisa.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 19:44, 20 Septembrie 2014
Daca instant a dispus aceasta proba, trebuie sa o administrati. Martorii nu vin sa spuna faptul ca mama nu lasa minora sa vina la dvs, ci vor fi intrebati cu privire la alte aspect, respectiv relatia dvs cu minora, cit de afectat sunteti de acest fapt, ce stiu dumnealor. Trebuie sa se fi dispus si o ancheta sociala. Trimiteti numele, adresa si CNP a doua personae care va cunosc situatia, ptr ca instant sa ii citeze. Cu siguranta se va admite cererea dvs, ptr ca sunteti tatal minorei si trebuie sa aveti legaturi cu fiica dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare program vizita minor luminutza luminutza Buna ziua tuturor! Citez din hotararea judecatoreasca [i][b]stabilire program vizitare minor:[/b][/i] \"Incuviinteaza reclamantului dreptul de a avea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala LUBEN LUBEN : Ordonanta Presedintiala! Sunt intr-un proces de reincredintare minor datorita faptului ca fetita care i-a fost incredintata ei(are 8 ani jumatate si fetita ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)