avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru intabulare

Cum este mai bine,sa faci cadastru si itabularea cat timp traieste mama (tata a decedat) sau dupa decesul mamei,suntem doi frati care nu ne intelegem,asta e,multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:47, 20 Septembrie 2014
Ca sa intabulati trebuie dezbatuta succesiunea după tata. Sau dupa decesul mamei dezbateți după ambii părinți.
Da,succesiunea dupa tata e facuta!
Puteti să intabulați atunci si acum sau sa așteptați după ce mama dvs nu o sa mai fie si dezbateti succesiunea si după dansa! Daca doriți sa vindeți sau donati bunul imobil trebuie facut cadastru si intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire suma de bani pentru apartament icvl ghbala ghbala Buna ziua ! Parintii mei au incheiat un contract de construire pentru un apartament proprietate personala prin ICVL In 1981 s-a eliberat certificat de ... (vezi toată discuția)
Solicitare autorizatie constructie fify1 fify1 Buna ziua, tatal meu este decedat, mama traieste, iar noi suntem 2 frati. Nu a fost dezbatuta succesiunea. Intrebarea este, poate mama sa solicite autorizatie ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)