avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare autorizatie constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare autorizatie constructie

Buna ziua, tatal meu este decedat, mama traieste, iar noi suntem 2 frati. Nu a fost dezbatuta succesiunea. Intrebarea este, poate mama sa solicite autorizatie de construire? pe actul de dobandire al terenului sunt trecuti ca proprietari ambii parinti, iar pe cadastru apare mama si defunct tata.
Multumesc pentru suport.
Cel mai recent răspuns: fify1 , utilizator 17:55, 16 Mai 2018
Autorizatia de ctie. se cere la primarie de catre proprietar.
Daca nu ati facut succesiunea, mama dvs. nu este automat unic proprietar al terenului. Trebuie sa dezbateti succesiunea si daca doriti (cei 2 frati) puteti renunta in favoarea mamei si aceasta va putea cere/ primi autorizatie de ctie.
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Tatal meu doreste sa dezbatem succesiunea dupa mama ( decedata de 20 de ani) iar el si sora mea sa renunte la bunuri ( o casa in localitatea x si ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare Laurr Laurr Cum este mai bine,sa faci cadastru si itabularea cat timp traieste mama (tata a decedat) sau dupa decesul mamei,suntem doi frati care nu ne intelegem,asta ... (vezi toată discuția)