avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla cu un credit luat pe fima si neachitat?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla cu un credit luat pe fima si neachitat?

am obtinut un credit pe firma de 600.000 ron. nu am puput sa il mai achit. am platit cateva rate. ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 08:55, 21 Septembrie 2014
Depinde de garantiile pe care le are banca. Dacă sunteți fidejusor, va va urmării pana la achitarea integrala a creditului.
Cand ati luat creditul , banca v-a cerut sa garantati cu ceva . Cu ce ?? Cu utilajele firmei , cu un imobil al firmei sau personal ,etc. Exista o ipoteca asupra acestui bun.
Veti fi somat , apoi executata silit , adica va fi vandut acel bun ipotecat . Daca nu acopera valoarea datoriei de la banca , va trebui sa platiti in continuare
Firma îl va plati in continuare sau va intra in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat fara sa fie ceruta insolventa firmei ? CRM2013 CRM2013 Buna ziua . Banca urmeaza sa execute prin executor , ipoteca asupra unui imobil a unor persoane fizice , cu care s-a garantat creditul unei firme . Creditul ... (vezi toată discuția)
Garantii credit srl asociat unic  Buna ziua, Am si eu o situatie de credit pe firma, SRL asociat unic, cu ipoteca pe apartamentul personal. Firma nu mai merge deloc, in sensul ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Executare fidejusor TudorHR TudorHR Buna ziua, Am contractat un credit pe firma (SRL) si am girat cu un bun care este in patrimoniul personal (pe persoana fizica), la acest credit am semnat si ... (vezi toată discuția)