avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scăderea CAS cu 5% are un efect asupra PFA-urilor?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scăderea CAS cu 5% are un efect asupra PFA-urilor?

Acum plătesc CAS și CASS trimestrial. Va avea un efect asupra mea scăderea CAS-ului cu 5%? Sau e valabil doar pentru firme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 21 Septembrie 2014
Prevederea legala este valabila pentru toate persoanele juridice platitoare de CAS.
Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale este valabila pentru toti cei care au calitatea de angajatori si nu numai pentru persoanele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe dividende si micro incepand din 2016 vasilemb vasilemb Am tot citit pe internet o multime de articole cu privire la prevederile noului cod fiscal votat de Parlament miercuri, dar nu-s lamurit cu privire la cateva ... (vezi toată discuția)
Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)
Plata contributiei pentru asigurari de sanatate retroactiv ivanov cristina ivanov cristina Buna seara Intrebarile sunt pentru un PFA Legea privind plata CAS (contributia pentru asigurarea de sanatate) a fost data in anul 2009, acum ei imi trimit ... (vezi toată discuția)