avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiu dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiu dosar

Buna ziua,
se mai poate studia un dosar penal la arhiva dupa ce au trecut 15 ani de la pronuntarea sentintei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tutoblu , utilizator 16:46, 21 Septembrie 2014
Nu stiu daca nu au distrus dosarul.
Mergeti la arhiva instantei sa va lamuriti.
multumesc,alta cale de a demonstra ca a fost un dosar penal si pers x a facut parte din acel dosar mai exista?
Mergeti si solicitati, este posibil sa fie depozitat in alt loc, in nici un caz nu este distrus.
multumesc!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgentare pronuntare hotarare CLADER CLADER va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pt pronuntarea si comunicarea hotararii intr-un dosar cu ob. partaj judiciar care s-a finalizat cu tranzactie. au trecut ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca definitiva iuli113 iuli113 În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite recursul declarat de partea vătămată recurentă P.... Iulian Radu, împotriva sentinţei penale nr. ... (vezi toată discuția)
Recurs sssmirel sssmirel Buna ziua, as vrea sa cer o lamurire de la cineva din domeniu. Pe 12 ian am ramas in pronuntare intr-un proces. Pana acum nu mi-a venit nimic acasa pt a ma ... (vezi toată discuția)