avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

in prezen beneficiez de somaj, dar am primit o oferta de munca in strainatate .vreau sa stiu daca opresc somajul acuma si plec dupa ce vin pot sa reiau somajul. cu lunile care au ramas
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:13, 22 Mai 2009
Cu placere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunerea in plata a indemnizatiei de somaj katelin katelin Buna ziua As dori sa stiu daca un somer care isi suspenda indemnizatia de somaj pentru a merge sa lucreze in strainatate cu cim pe perioada ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj micon94 micon94 Am primit actele pentru somaj pe 31.01.2013,iar scum imi depun dosarul.Va intreb daca plec in strainatate pentru trei luni sa zicem in Spania,la intoarcere pot ... (vezi toată discuția)
Suspendarea platii indemnizatiei de somaj arctic492006 arctic492006 Din data de 01.12.2011 ma aflu in situatia de somer, pentru o perioada se un an de zile . In luna marteie trebuie sa plec din tara pentru o perioada de 30 de ... (vezi toată discuția)