avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna seara! am o intrebare, am concediu acum, azi e ultima zi ..in acest timp a fost 27 august si 31 august..din cite stiu la cele 28 de zile trebuie sa se mai adauge inca 2 zile insa 31 august a fost duminica ceea ce nu e zi lucratoare se mai adauga sau nu? trebuie sa merg la lucru marti sau miercuri?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 22 Septembrie 2014
27 si 31 august nu zunt zile de sarbatoare legala si ,prin urmare,nu au cum sa se adauge la zilele de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna intre concedii medicale jbeginer jbeginer Buna ziua, Ma aflu in concediu medical din data de 28 august (27 august - ultima zi in care am fost la serviciu), iar pentru luna aceasta am concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la ture de 12 ore CosminPreda CosminPreda Buna seara. La firma unde muncesc se lucreaza in ture respectiv 12/24 si 12/48.. In situatia in care imi iau 2 ture libere mi se opresc 3 zile din concediul de ... (vezi toată discuția)