Bună ziua sunt in divort cu sotul si el nu are pretentii la copil. Copilul are 14 ani si doreste sa rămână cu mine adică cu mama. Judecătorul a spus ca trebuie facuta anchetă socială. Nimic de spus a trimis tribunalul din brăila o cerere de ancheta la tribunalul din franta in zona unde locuiesc acum cu copilul dar acolo nu sa primit nimic si in plus au spus ca ei nu fac asa ceva mai ales ca nu sunt pretentii din partea celuilalt parinte si in plus noi oricând putem să venim in tara . Pe scurt a spus ca nu tine de ei. In schimb tribunalul din brăila a amânat decizia divortului ca sa vina întâi decizia anchetei sociale. Intrebarea este unde pot sa ma duc pt această ancheta socială avand in vedere ca tribunalul din brăila asteapta această anchetă care nu va veni niciodata. Asta înseamnă că nu voi divorta . Va multumesc foarte mult
Da puteti, iar dosarul merge mai departe ca si cum nimic nu s0ar fi intamplat...
Totusi, trebuie sa verificati contractul cu avocatul, este posibil ca acesta sa se ocupe doar de dosarul de instanta. Oricum e o munca greoaie si e si inutila sa afli pe unde se afla dosarul care trebuie trimis in Franta. Nu va ajuta cu nimic daca stiti ca e in Romania sau in Franta sau pe drum, nu il puteti grabi...
Nu inseamna ca nu veti divorta, trebuie doar sa aveti rabdare si, mare parte din timp se consuma in Franta, nu in Romania.
Ati tradus cererile? Va grabiti?
Da sunt traduse cererile ele au parasit tara de două luni jumate . Nu stiu de nici un contract cu avocata stiu doar ca am stabilit o sumă si ea a spus ca se ocupă de toate si in schimb am ajuns sa trimit eu cererile prin posta in numele tribunalului sa fac traduceri si legalizari care a spus ca si de acestea o sa se ocupe ea . Am intrebat daca e nevoie de mai multi bani dar a spus ca nu .......
Doamna, incheiati un contract data viitoare, cereti chitante, la fel se face si in Franta si in Romania. Si vedeati in contract ce scrie ca face si unde anume va reprezinta.
In numele tribunalului nu are rost sa trimiteti cereri, nu aveti calitate sa faceti asta.
Vorbiti si renegociati contractul, sa va dea o copie sau schimbati.