avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar public - consilier juridic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar public - consilier juridic

Buna ziua! Am situatie mai complicata de explicat, sper sa ma fac inteleasa : sunt functionar public, inspector,cu studii juridice, cu definitivatul dat ca avocat;m-am reintors la munca dupa CIC si seful vrea sa ma "treaca" pe functia de consilier jur.La institutia unde lucrez exista deja un post de cons. jr. ocupat de altcineva dar se doreste aceasta schimbare. As vrea sa stiu : 1.grila de salarizare a cons. jr. este aceeasi cu cea a inspectorului? Adica daca tot va tb. sa indeplinesc functia, voi fi platitta mai mult? Persoana de la R.U. spune ca nu e nici o diferenta dar am indoieli.
2.Cum ma voi putea prezenta in instanta daca va fi cazul?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: puru geta , utilizator 13:58, 22 Septembrie 2014
Pentru a ocupa functia de cons juridic va trebui sa sustineti un concurs. Salariul va fi cel prevazut in grila de salarizare corespunzatoare postului scos la concurs.
sunt functii similare, iar in legea 284/2010 sunt pe aceeasi incadrare. Prezentarea in instanta se face prin delegare de catre conducatorul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost declarat admis la concursul de ocupare al postului de inspector, clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii din mediul ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
perioada de debutant - dumi32 dumi32 Buna ziua vreau sa va intreb daca dupa expirarea perioadei de debutant si incadrarea pe postul urmator in grad este considerata promovare? Multumesc. (vezi toată discuția)