avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in posesie

Am cumparat un teren prin contract de vanz-cump, l-am intabulat, facut cadastru. Ulterior am aflat ca acesta a facut obiectul unei executari silite care a fost contestata. Dupa doi ani de proces, s-a hotarat respingerea contestatiei si s-a dat sentinta irevocabila si definitiva. Cand am vrut sa intru pe teren am fost amenintat pentru tulburare de posesie. Cum pot sa intru in posesia efectiva a terenului? As fii interesat de o colaborare cu un avocat pt aceasta speta.
Cel mai recent răspuns: adrianojog , utilizator 14:53, 22 Septembrie 2014
Dvs. ați intervenit in dosarul contestatiei, ați fost parte în el ?
nu, eu am cumparat de la cel care a castigat licitatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca terenul nu e total ingradit si vecinii intra pe el abuziv e tulburare posesie ? maxx33 maxx33 am cumparat un teren si acum am certuri cu vecinii care sant si fostii proprietari, fiindca ei nu si-au primit toti banii. vanzarea sa facut pe baza de ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie! maxxwollf maxxwollf am castigat procesul cu un individ care imi ocupase abuziv capatul unui teren :am hotararea definitiva si irevocabila cu titlu executoriu si am deschis ... (vezi toată discuția)