Buna ziua, tatal meu a fost in calitate de parat intr-un proces de partaj judiciar repunere pe rol, el a decedat acum 3 luni si nu s-a facut pana acum succesiunea dupa tatal meu. Dar am primit atat eu cat si mama si sora mea cate o citatie in calitate de parat la acest proces. Trebuie neaparat sa ma prezint la acest proces?
Ce trebuie sa fac? Mentionez ca pana acum tatal meu s-a ocupat de proces, eu am cazut din "cer" si sunt total pe din afara.
Ajutati-ma cu un sfat, spuneti-mi ce trebuie sa fac?
Multumesc.
Exact ce vi s-a spus mai inainte: va prezentati la proces. Cat priveste calitatea dumneavoastra de mostenitor - aceasta exista, chiar fara sa se fi dezbatut succesiunea (sunteti mostenitori legali si rezervatari). Prin urmare, solicitati unui birou notarial emiterea unui certificat de calitate de mostenitor (atentie, nu certificat de mostenitor), in baza caruia il veti reprezenta pe tatal dumneavoastra la proces.
Partaj judiciar
marusca
Un var m-a chemat pe mine si pe ceilalti veri pentru partaj judiciar in instanta pentru o suprafata de teren pe care tatii nostrii ca frati au mostenit-o de la ... (vezi toată discuția)
Mostenire
danieal
In data de 20 feb. mama mea mi-a aratat o citatie ptr.a se prezenta la un proces deschis de sora mea pentru iesirea din indiviziune pentru o suprafata de teren ... (vezi toată discuția)