avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina sector 4
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina sector 4

Buna ziua,

In data de 10.09.2014 mi-a fost ridicata masina din sectorul 4 al capitalei de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, pe motiv ca se afla la mai putin de 25 m de intersectia cu strada Hans Cristian Andersen. Am platit taxa ca sa pot ridica masina si am platit amenda pe care am primito de la Politia Locala Sector 4.

Masina nu incurca circulatia si consider ca a fost un excel de zel.
Erau parcate mai multe masini care nu respectau distanta de 25 m fata de intersectie si nu au fost ridicate s-a ridicat decat masina mea.

Am vreo sansa sa recuperez taxa de ridicare a masinii ?
Daca da va rog sa ma indrumati.

Multumesc,
Iulian
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 14:44, 22 Septembrie 2014
Din ce Spuneti Dvs, nu prea aveți șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parere privind ridicare auto niculaet niculaet Buna ziua! As dori o parere juridica in urmatoarea speta: In cursul zilei de astazi, masina unui prieten a fost ridicata de pe Calea Giulesti, de catre firma ... (vezi toată discuția)
Abuz al autoritatilor sau vina mea? menes662000 menes662000 Vineri, 15.02.2013 mi-a fost ridicata masina de pe o straduta mica si ingusta din Iasi. Motivul? Nu este scris in p-v pe care l-am primit cand am achitat taxa ... (vezi toată discuția)
Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)