avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna neefectuat pe anul anterior in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna neefectuat pe anul anterior in cazul cadrelor didactice

Buna ziua!
Lucrez in invatamant, iar anul trecut am fost in concediu de crestere a copilului, astfel incat nu am efectuat tot concediul de odihna aferent zilelor lucrate in anul scolar. M-am intors pana la implinirea varstei de un an a copilului si doresc fie plata concediului neefectuat, fie luarea concediului. Ordinul 5559/2011 presupune efectuarea concediului numai in timpul vacantelor scolare (ceea ce in cazul meu este exclus, deoarece zilele de concediu restant sunt mai multe decat zilele de vacanta). Cum pot proceda corect in acest caz?
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
karynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: karynna , utilizator 16:29, 22 Septembrie 2014
Plata concediului de odihna neefectuat nu este posibila decat la incetarea c.i.m.

Si atunci ce este de facut? Mi se poate aproba concediu de odihna in timpul anului scolar? Am inteles ca daca ar fi colegi care mi-ar tine orele, nu ar fi platiti, deoarece plata cu ora se plateste doar in cazul posturilor vacante si nu daca repectivul coleg ar fi in concediu de odihna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna invatamant Radamante Radamante ART. 267(legea 1/2011) (1) Cadrele didactice beneficiază de concediu anual cu plată, în perioada vacanţelor şcolare, cu o durată de 62 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediul legal in invatamant?... ViorelaAbrudan ViorelaAbrudan Buna ziua, sunt cadru didactic la o scoala, din cate stiu legea prevede 62 zile lucratoare pe an scolar. Pana la terminarea cursurilor s-au efectuat 15 zile ... (vezi toată discuția)