Buna ziua! Cum se calculeaza concediu medical.Eu sunt insarcinata si de la 1 sept sunt in concediu medical toata luna septembrie si as vrea sa stiu cum se calcueaza salariul pe luna septembrie.Am minimul pe luna adica 900 ron pe contract. Va rog sa ma ajutati si pe mine .Va multumesc!
Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu calcului salariului meu pe luna noiembrie , care este concediu prenatal, codul de pe certificat este 08.salariul este 900 pe contract , 670 in mana.va multumesc!
CM FNUASS 23 zile = 42,86 x 23 x 85% = 838 lei
Total venit brut = 838 lei
CAS = 84 lei
Somaj = 0
CASS = 0
Venit Net = 838 - 84 = 754 lei
Impozit = 0
Salariu net = 754 lei
CM FNUASS 20 zile = 42,86 x 20 x 85% = 729 lei
Total venit brut = 729 lei
CAS = 84 lei
Somaj = 0
CASS = 0
Venit Net = 729 - 84 = 645 lei
Impozit = 0
Salariu net = 645 lei
Pentru luna decembrie sunt tot 20 de zile lucratoare, asa ca veti primi tot 645 lei ca in noiembrie.
am aceeasi problema ca si pana acum intampin probleme cu angajatorul in platirea concediuliu postnatal.nu i-am facut plangere deoarece imi este frica sa nu imi faca cava probleme cu completarea actelor pentru indemnizatie si sa nu mi le elibereze.nici pana acum nu mi-a platit concediu pe decembrie.si daca ii fac plangere si le da spaga si nu fac nimik?nu stiu ce si cum sa fac.va rog sa ma ajutati. multumesc