avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea picnicului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea picnicului

In constanta...tara lui mazare voda, cartierul poarta 6... uitat de lumea reala...citiva martalogi fac in fiecare sfarsit de saptamana sambata si duminica...de pe la 10 pana pe la 16...gratare,cu foc in marginea parcarii...langa masini, in fata blocului meul , vrem si noi sa stam cu geamurile deschise, mai ales noi,cei de la parter.garcea trece si se face ca nu-i vede, ca au rude la primarie, iar restul de oameni nu au ce face.prefera sa taca si sa inhaleze fumul in casa , decat sa se certe cu ei. stie cineva unde pot sa-i reclam??? ca eu unul m-am saturat...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:31, 22 Septembrie 2014
Sesizati oficial politistul de proximitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in fata blocului in care locuiesc, exista un nr de ... toader_marian toader_marian Buna ziua , In fata blocului in care locuiesc, exista un nr de cateva zeci de garaje, unele dintre ele desfasurand activitati comerciale avand incalzire cu ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc // foc deschis // pericol incendiu ptar ptar Am o mare problema cu citiva grataragii de bloc. Mai precis, in spatele blocului unde locuiesc, un vecin a ingradit accesul si isi invita saptaminal (sambata & ... (vezi toată discuția)
Deranj ordine publica DanOrc DanOrc buna ziua, ce se poate face contra unor vecini care in fiecare weekend fac gratar in spatele blocului, asculata manele, consuma bauturi alcoolice si fac ... (vezi toată discuția)