avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , In fata blocului in care locuiesc, exista ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , In fata blocului in care locuiesc, exista un nr de ...

Buna ziua , In fata blocului in care locuiesc, exista un nr de cateva zeci de garaje, unele dintre ele desfasurand activitati comerciale avand incalzire cu soba cu lemne ...acum ca tot a inceput sezonul rece, oamenii au inceput sa faca focul...si iese un fum infernal in cartier si nu pot sta cu geamurile deschise (locuiesc la et 4) pentru ca mi se afuma toata casa de dimineata. Ce pot face in acest caz ? Este legal ceea ce fac ei ? (ma refer la soba) Cui as putea sa ii reclam pentru acest lucru? M-am saturat de ei..in fiecare iarna e aceeasi problema...
Cel mai recent răspuns: toader_marian , utilizator 14:02, 26 Noiembrie 2020
Buna ziua,
Puteti incepe cu o reclamatie la pompieri si continua cu Garda de mediu, ANAF, primarie, politie
Sesizări peste sesizări în scris cu confirmare primirea sau depuse cu nr înregistrare la Primărie,DSP,Pompieri etc.
Multumesc pentru raspuns. Initial ma gandisem la politia locala...dar o sa fac sesizari catre Primărie,DSP,Pompieri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la soba vecinilor dredji77 dredji77 Buna ziua. Locuiesc la etajul 4/4 al uni bloc iar in fata blocului sunt case.Una din case,fiind a primariei, chiriasii fac focul,chiar si vara, la o soba cu ... (vezi toată discuția)
Legea picnicului simion lenuta simion lenuta In constanta...tara lui mazare voda, cartierul poarta 6... uitat de lumea reala...citiva martalogi fac in fiecare sfarsit de saptamana sambata si duminica...de ... (vezi toată discuția)
Coloana de aerisire la bloc damaged damaged Buna ziua, am o problema, lociesc la bloc de ceva timp iar coloana de aerisire a fost folosita ca horn de cand sunt aici , toata lumea are soba si face foc pe ... (vezi toată discuția)