avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna seara
am mai discutat acum ceva timp in legatura cu un imprumut pe care l.am luat de la o persoana fizica -sotia fiind grav bonlava am crezut ca se mai poate face ceva dar din pacate a decedat asta toamna-am inceiat act notarial cu ipoteca.
acum am vazut pe net ca aceasta persoana a depus dosarul la judecatoria sector 1 pe data de 08 sept.ac. dosar nr.40808/299/2014 si miine la ora 8.30 va fi sentinta
spuneti.mi si mie va rog ce mai pot face,daca merg la judecatorie pot face ceva ?
cat timp as mai avea la dispozitie pina voi fi executat silit ?
am incercat sa vand acest imobil dar nu am reusit pina acum deoarece a fost cumparat cu lg.112
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 23 Septembrie 2014
Am verificat ds si maine instanta se va pronunta asupra cererii de incuviintare a executarii silite. Asupra acestei cereri instanta se va pronunta fara citarea partilor. Chiar dc va prezentati in instanta, nu vi se va da cuvantul. De la data obtinerii incheierii de incuviintare, executorul va demara procedura de valorificare. Necesita timp, nu putem aprecia un termen, depinde si de eficienta executorului.
Daca dvs nu ati reusit sa il vindeti si executorului ii va fi greu.. apreciez ca veti sta pana in primavara in casa.
Puteti face contestatie la executare daca aveti motiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire - consemnarea sumelor conditionata de incuviintarea executarii silite catalin2011 catalin2011 1. Intr-o speta de executare silita prin poprire (titlu executoriu impotriva Statului Roman prin MF) , tertul poprit (BNR) refuza consemnarea sumelor ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Pe data de 8 august a.c s-a solutionat cererea de executare silita. Pe internet se mentioneaza urmatoarele : Complet X, Tip solutie - Incheiere, Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat intr-un dosar de executare silita isaiamariana isaiamariana Daca la prima infatisare nu am facut intampinare ,nu m-am prezentat , acum la a doua infatisare avand in vedere ca nu mai pot aduce dovezi instanta imi va ... (vezi toată discuția)