avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Daca mi-a fost suspendat dreptul de a mai conduce in Danemarca ne savarsind practic nici o Ilegalitate ?In Romania mai am acest drept?
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2014
Alec96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Amarascu , Mediator 22:15, 22 Septembrie 2014
daca permisul a fost retinut acolo se trimite in localitatea de domiciliu. automat raspunsul este nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! in urma cu ceva timp am avut un accident în danemarca ... FlorinCosmin07 FlorinCosmin07 Salutare! In urma cu ceva timp am avut un accident în Danemarca care s-a soldata doar cu pagube materiale eu fiind beat la volan având o alcoolemie de 1.7 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea este urmatoarea: daca unui cetatean italian ... carmenoros70 carmenoros70 Buna ziua, intrebarea este urmatoarea: daca unui cetatean italian i-a fost retinut permisul de conducere in Romania pentru 90 de zile, daca solicita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc ... Boss80 Boss80 Buna ziua! Daca mi-a fost suspendat permisul de conducere romanesc in Danemarca pentru alcool pot conduce in Romania? Pentru ca am recunoscut vina cazul a fost ... (vezi toată discuția)