avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul succesiunii (bunuri vandute)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul succesiunii (bunuri vandute)

Buna ziua,in cazul succesiunii,bunurile vandute in urma cu peste 20 ani,de catre parinti,daca fac obiectul succesiunii pentru succesorii de gradu 1.?

Cel mai recent răspuns: angelyka , utilizator 09:52, 23 Septembrie 2014
Din masa succesorala fac parte bunurile aflate in patrimoniul defunctului la momentul decesului acestuia.

Ce a vandut in timpul vietii, ramane bine vandut, daca nu se poate face dovada ca actele de instrainare sunt lovite de nulitate.
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea bunului inainte sa se deschida succesiunea annamn annamn buna ziua, as vrea sa stiu ce pot face in cazul in care fratele meu a vandut deja bunuri dupa moartea tatalui meu dar fara sa se fi deschis succesiunea si fara ... (vezi toată discuția)
Rezerva succesorala incalcata 230673 230673 Buna ziua!As dori sa- mi lamureasca cineva situatia pe care o am: Tatal a decedat in urma cu cativa ani.Mama traieste.Atunci erau prezenti trei mostenitori ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala renuntare succesiune vs. refuz in proces partaj catinf catinf Buna ziua. Defunctul are trei mostenitori (sot si doi fii), nu are masa succesorala (toate bunurile au fost instrainate anterior decesului), dar are o creanta ... (vezi toată discuția)