avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Program Magazin prezentare/sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Program Magazin prezentare/sediu social

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in situatia in care magazinul de prezentare (mobilier) este in acelasi timp si sediu social suntem obligati sa afisam un orar, si de asemenea, in cazul in care suntem obligati sa il declaram/inregistram la primarie, care sunt pasii pentru inregistrarea acestui magazin la Primaria Sector 1. Precizez ca spatiul se afla la parterul unei cladiri de birouri, si nu este o cladire independenta, iar cladirea de birouri are contracte incheiate pentru preventia incendiilor cat si pentru salubritate.

Va multumesc,
Doris Luca
Cel mai recent răspuns: DorisLuca , utilizator 19:32, 25 Septembrie 2014
www.avocatnet.ro/content/art...
un raspuns dat de acest site .
Buna ziua,

Sunteti obligati sa afisati orarul si sa obtineti si autorizatia de la primarie.

Chiar daca nu este o cladire independenta si cladirea de birouri are contracte incheiate pentru preventia incendiilor cat si pentru salubritate, pentru obtinerea autorizatiei de la primarie va fi necesar sa aveti astfel de contracte.

Inainte de a lua de bun ce va spun mai sus, ar fi bine sa va verificati contractul in baza caruia detineti folosinta asupra spatiului (sediu si magazin de prezentare) si sa vedeti daca vi se transfera drepturile si obligatiile rezultate in urma incheierii respectivelor contracte.

Succes!
Va multumesc pentru precizari. Imi puteti indica si pasii necesari/documentele solicitate pentru inregistrarea acestui spatiu comercial la Primaria Sector 1? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
DorisLuca, utilizator
Buna ziua,

Gasiti toate inforatiile necesare obtinerii autorizatiei aici [ link extern ]

Daca mai aveti nevoie si de alte lamuriri, tot aici suntem :)

Succes!
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neculaiemilian neculaiemilian Daca sunt detinator de ii si am un magazin de haine sunt obligat sa-mi angajez vanzatoare sau pot sa vand chiar eu? Vreau si eu sa stiu ce acte mai imi ... (vezi toată discuția)
Ce acte si autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin varnan varnan Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza parfumuri. tot in acest magazin am ... (vezi toată discuția)
Extinctoare pentru fiecare camera? ionutvd ionutvd Buna ziua, In curand voi deschide un punct de lucru care va fi compartimentat in felul urmator: spatiu birou+vanzare - 20mp, spatiu depozit - 15mp (aceste 2 ... (vezi toată discuția)