avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achitare impozit pe venit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achitare impozit pe venit

Tatal meu care a decedat inainte a vandut niste actiuni BRD. Banii i-a investit/pierdut nu mai stiu nimic din ce a facut cu ei. Ideea este ca am inteles ca trebuie sa vina de la circa financiara taxa de impozit pe venit. Eu ca fiu al dansului sunt obligat sa platesc aceasta datorie?
Cel mai recent răspuns: Srb , utilizator 16:14, 23 Septembrie 2014
Daca ati acceptat mostenirea dupa tatal dvs , da. Sau intentionati sa o faceti. Se mostenesc si bunurile dar si datoriile / activul si pasivul.
Momentan nu am facut mostenire sau succesiune
Eu cu tatal meu ma vedeam destul de rar...si cumva nici nu stiam de aceasta datorie catre stat.
Sunt obligat sa o platesc tinand cont ca nu este pe numele meu sau vreun act care sa ateste acest lucru?
Daca exista bunuri imobile sau mobile / ex. casa, teren , autoturism , si dvs veti face succesiunea pt. ca aceste bunuri sa intre in proprietatea dvs , va trebui sa platiti . Cand veti merge la circa financiara sa faceti diverse modificari, sa va treceti pe rolul fiscal , sau altele , ei va vor anunta si de acest debit.
Nu are nimic pe numele lui decat o firma de constructii care e pe pauza de 2 ani si locul de veci.Atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de succesiune soloboy soloboy Tatal meu a deecdat acuma 2 ani iar asta a facut sa aibe datorii cate anumite banci unde avea credit salarial,credit de cumparaturi...abonament telefonie... ... (vezi toată discuția)
Am gasit acte de imprumut la brd finance ale tatalui meu dupa ce a murit albumihaela albumihaela Tatal meu anul trecut in 28.02.2014 a luat de la BRD Finance un imprumut pentru un televizor...data scadenta a primei rate a fost in 03.04.2014 nu a platito ... (vezi toată discuția)
Executate silită între bancă (bancpost) și moștenitor cu acte în regulă... antoniofacaldo antoniofacaldo Am o rugăminte la dvs.dacă mă puteți ajuta cu un raspuns profesionist: speța este în felul următor: părinții mei au decedat mama în ian.2011 și ... (vezi toată discuția)