avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuarea fostului sot
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuarea fostului sot

Buna ziua! Sunt intr-o situatie critica si va rog frumos sa ma ajutati! Sunt divortata de 5 ani,imobilul in care locuiesc lmpreuna cu fostul sot,mi-a fost atribuit mie in urma partajului ,am platit sulta catre sot,au urmat perioade cu impacari,plecari si reveniri ale fostului sot,l-am luat in spatiu pentru ca sa-si faca Carte de Identitate,pentru ca o pierduse,am sperat ca va fi bine,ca macar va contribui la achitarea facturilor,etc,am gresit rau ca am avut incredere in ceva care va merge.Acum am gasit un cumparator pentru garsoniera pe care o am.,astept sa fac actele,nu i-am spus fostului sot,pentru ca imi este frica ,a sus ca daca plec si vand,da foc,etc.Cum il mai sci acum din casa?Stau intr-o mare tensiune si nu stiu cum sa procedez de frica! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Girbea , utilizator 20:25, 23 Septembrie 2014
Singura solutie este evacuarea.
Daca o faceti potrivit codului de procedura civila va dura un pic. Trebuie indeplinita o procedura de notificare si atunci vor incepe discutiile.
Daca locuiti impreuna si situatia este tensionata, cereti ordin de protectie si evacuatil din locuinta.
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-sulta gabone2008 gabone2008 Buna ziua! Sunt in proces de partaj, inainte de fond si ma intreb ce trebuie facut, acum, pentru a preintampina urmatoarea situatie: cel care trebuie sa dea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot daniela2015 daniela2015 Am divortat de sotul meu de 1 an, nu am facut inca partaj si pe contarctul de casa este si el trecut. Problema este ca locuieste tot acolo, bea in fiecare zi, ... (vezi toată discuția)
Partaj Gabrielakim Gabrielakim Bună seara! Am divorţat de soţul meu, iar după 7 luni ne-am împăcat, dar nu ne-am căsătorit legal, trăim ţn concubinaj. În urma acestei ... (vezi toată discuția)