Buna ziua! Sunt intr-o situatie critica si va rog frumos sa ma ajutati! Sunt divortata de 5 ani,imobilul in care locuiesc lmpreuna cu fostul sot,mi-a fost atribuit mie in urma partajului ,am platit sulta catre sot,au urmat perioade cu impacari,plecari si reveniri ale fostului sot,l-am luat in spatiu pentru ca sa-si faca Carte de Identitate,pentru ca o pierduse,am sperat ca va fi bine,ca macar va contribui la achitarea facturilor,etc,am gresit rau ca am avut incredere in ceva care va merge.Acum am gasit un cumparator pentru garsoniera pe care o am.,astept sa fac actele,nu i-am spus fostului sot,pentru ca imi este frica ,a sus ca daca plec si vand,da foc,etc.Cum il mai sci acum din casa?Stau intr-o mare tensiune si nu stiu cum sa procedez de frica! Va multumesc!
Singura solutie este evacuarea.
Daca o faceti potrivit codului de procedura civila va dura un pic. Trebuie indeplinita o procedura de notificare si atunci vor incepe discutiile.
Daca locuiti impreuna si situatia este tensionata, cereti ordin de protectie si evacuatil din locuinta.
Partaj-sulta
gabone2008
Buna ziua!
Sunt in proces de partaj, inainte de fond si ma intreb ce trebuie facut, acum, pentru a preintampina urmatoarea situatie:
cel care trebuie sa dea ... (vezi toată discuția)
Partaj
Gabrielakim
Bună seara! Am divorţat de soţul meu, iar după 7 luni ne-am împăcat, dar nu ne-am căsătorit legal, trăim ţn concubinaj. În urma acestei ... (vezi toată discuția)