Buna ziua! Sunt intr-o situatie critica si va rog frumos sa ma ajutati! Sunt divortata de 5 ani,imobilul in care locuiesc lmpreuna cu fostul sot,mi-a fost atribuit mie in urma partajului ,am platit sulta catre sot,au urmat perioade cu impacari,plecari si reveniri ale fostului sot,l-am luat in spatiu pentru ca sa-si faca Carte de Identitate,pentru ca o pierduse,am sperat ca va fi bine,ca macar va contribui la achitarea facturilor,etc,am gresit rau ca am avut incredere in ceva care va merge.Acum am gasit un cumparator pentru garsoniera pe care o am.,astept sa fac actele,nu i-am spus fostului sot,pentru ca imi este frica ,a sus ca daca plec si vand,da foc,etc.Cum il mai sci acum din casa?Stau intr-o mare tensiune si nu stiu cum sa procedez de frica! Va multumesc!
Singura solutie este evacuarea.
Daca o faceti potrivit codului de procedura civila va dura un pic. Trebuie indeplinita o procedura de notificare si atunci vor incepe discutiile.
Daca locuiti impreuna si situatia este tensionata, cereti ordin de protectie si evacuatil din locuinta.
Partaj
avovasi
Sunt noua pe forum, asa ca sper sa ma iertati daca am postat mesajul acesta unde nu trebuia:"> Sper ca sa ma poata ajuta cineva cu niste informatii, va rog ... (vezi toată discuția)
Partaj-sulta
gabone2008
Buna ziua!
Sunt in proces de partaj, inainte de fond si ma intreb ce trebuie facut, acum, pentru a preintampina urmatoarea situatie:
cel care trebuie sa dea ... (vezi toată discuția)