Dar dacă vrea bătrâna să-i facă altcuiva act?Nici în acest caz nu recuperez niciun ban?Cu ce am beneficiat eu că i-am asigurat o viaţă mai bună,că i-am plătit toate datoriile?În garsonieră locuieşte ea.
Mesajul ar fi trebuit sa-l postati in acelasi topic cu primul pe care l-ati deschis. Batrana nu-i poate face altcuiva act atata vreme cat nu se rezolutioneaza contractul cu dumneavoastra. Ca sa fie rezolutionat trebuie sa dovedeasca faptul ca nu prestati intretinere. Si daca dovedeste asta nu veti recupera niciun ban din cei prestati cu titlu de intretinere sau din darurile manuale facute. Puteti recupera doar investitiile in imobil, dovedite cu acte.
Ar mai exista si posibilitatea unei novatii de debitor in privinta obligatiei de intretinere, binenteles cu acordul expres al beneficiarei.... stiu ca exista o serie de interpretari in aceasta privinta.... dar intr-un caz asemanator am reusit sa rezolv in acest mod situatia.
Deci, consider ca este o varianta si sa gasiti o persoana dispusa sa preia obligatiile in locul dvs... si cu acea persoana sa va intelegeti asupra sumei pe care o doriti ca echivalent a prestatiilor efectuate de dvs..... dar cel mai important este ca batrana sa fie de acord cu persoana... deci ar fi o solutie sa vorbiti chiar cu ea daca doreste sa fie intretinuta de altcineva.... :love1: sau sa incercati sa vedeti printre prietenele ei ..... cine stie... poate aveti surpriza sa descoperiti solutia :slap: