avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit imobiliar conditionat de viza de flotant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit imobiliar conditionat de viza de flotant


Buna seara,

Am si eu o mare dilema si am rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:

Doresc sa contractez un credit ipotecar si am actul de indentitate intr-un alt judet decat cel in care lucrez si in care doresc sa achizitionez un imobil. Mi s-a cerut expres de catre CEC sa fac imediat viza de flotant in conditiile in care o alta banca m-a intrebat doar daca firma la care lucrez e aici in oras si in acest caz nu au nevoie de flotant.

Ce zice legea pana la urma si cum se face ca se aplica diferit?

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:44, 24 Septembrie 2014
Legea nu zice nimic in acest sens. Depinde de conditiile de creditare ale fiecarei banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie locuinta in alt judet decat cel de domiciliu avocatnou08 avocatnou08 Buna ziua revin si eu cu o intrebare. Vreau sa imi achizitionez o locuinta dar intr-un alt judet. Problema mea este ca de fiecare data cand ma duc la o ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil cec bank Aura_Grigore Aura_Grigore O rugaminte am, daca puteti sa-mi raspundeti. Este posibil sa primesc de la banca raportul de evaluare al unui imobil pe care doresc sa-l achizitionez prin ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil cu sechestru pepsiv pepsiv Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: - vreau sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar - am gasit un imobil cu valoarea de 65.000 ... (vezi toată discuția)