avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit de consum
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit de consum

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii legate de executarea silita pentru un contract de credite de consum incheiat cu Garanti Bank in februarie 2013. Este vorba despre o suma incasata prin credit de 18.000 ron. Mentionez ca sunt casatorita, dar eu si sotul meu avem doar salariul ca si bunuri pe numele nostru.Creditul a fost luat cand nu eram casatorita, singura garantie pentru acesta fiind salariul.Din pacate din iunie anul acesta nu am mai avut posibilitatea de plata si m-au anuntat ca voi fi executata silit. Eu mai am un card de credit la Garanti si un credit de nevoi personale la BRD. Imi puteti spune daca in urma acestei executari imi vor pune poprire pe salariu pentru recuperarea debitului, maimare de 1/2? As vrea sa pot plati in continuare la BRD. Sau potface mai mult de poprirea pe salariu? Noi locuim cu chirie nu avem proprietati.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: madalingisca , utilizator 20:54, 25 Septembrie 2014
daca lucrezi cu carte de munca o sa te gaseasca si iti vor face o poprire pe salariu 1/3 din el nu au voie mai mult.astea din surse propri .sa nu mai alte conturi cu bani in alte banci iti pot face oprire si acolo.bunuri imobile sa nu treci pe numele tau de acum incolo,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi inloveianca inloveianca am si eu o intrebare.tatal meu are datorie la 3 banci respectiv credit euro bank,brd si raiffeisen bank.pe cele de la brd si raiffeisen bank le-au preluat cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut ... Alexcodreanu65 Alexcodreanu65 Buna ziua am 1 credit de nevoi personale de nevoi personale facut pentru un prieten si o discoperire ma aflu in imposibilitate de plata din cauza unei chirii ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)