avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestati PV circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestati PV circulatie

Am contestat un PV radar in instanta deoarece fotografiile depuse la dosar erau neclare (intr-una, in care aparea viteza de 105 km/h apareau 2 masini si la nici una nu se vedea numarul, iar in cealalta, in care se vedea numarul, viteza a fost de 92 km/h). Prima instanta, a anulat o sanctiune din PV referitoare la suspendare. Daca instanta a considerat ca incadrarea sanctiunii in cod este gresita nu era normal sa anuleze PV. In el a ramas amenda corespunzatoare vitezei de 105 km/h.
Cel mai recent răspuns: flama , utilizator 14:28, 24 Septembrie 2014
Da ! Socant a fost ca decizia a fost data fara cale de atac. Eu vreau sa demonstrez in fta altei instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar mrAndreiS mrAndreiS Salut. Am vazut ca sunt multi avocati inregistrati pe forum si ca in general raspund la intrebari. Am si eu cateva legate de suspendarea permisului. Deci, ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar danielbav danielbav Azi mi s-a intocmit un PV conform caruia mi s-a comunicat ca am circulat cu 92 km/h, fiind inregistrat de aparatul radar ROM 253. Mentionez ca eu ma situam in ... (vezi toată discuția)