Parintii mei au facut acum cativa ani un imprumut la CEC, imprumut pe care inca il restituie luna de luna. Ieri sora mea a fost sa plateasca rata, banii i-au fost incasati, dar se pare ca intre timp acei bani ce erau destinati ratei lunare au fost transmisi care Primarie, in contul unei amenzi pe care tatal meu o are de platit.
Mentionez ca fusesem somati ca trebuie sa platim amenda, sau suma va fi retrasa din contul nostru CEC, ori noi nu avem cont la CEC. Practic au schimbat directia banilor, astazi am fost anuntati ca trebuie sa platim rata la banca, desi doamna de la ghiseu nu a anuntat-o pe sora mea incotro vor merge banii.
Este in regula ce au facut ? Ai mei vor sa stie unde pot sa atace aceasta decizie/ procedura a CEC bank.
Cand se face un imprumut, automat unul dintre parinti are si cont, aici depuneti lunar sume de bani din care CEC-ul isi retrage rata lunara. Pentru recuperarea datoriilor,primaria a pus poprire pe acel cont, obligand CEC-ul sa vireze sumele de bani pana la acoperirea debitului,este ceva legal