avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de servitute

buna seara,detin un spatiu in care functioneaza o spalatorie auto din 2004.in fata mea si pana la strada sunt aproape 50mp,teren ce afost domeniu public,acum m-am trezit ca acel teren a fost retrocedat si primaria la pus in posesie fara ca mie sa imi lase vreo cale de acces,cu atat mai mult sa imi desfasor activitatea.va rog ce ma sfatuiti sa fac?acum mi-a si inchis accesul la spalatorie ca si la ingradit,iar eu nu am cum sa mai imi desfasor activitatea
Solicitati informatii de la Oficiul de cadastru cu privire la numele actualului proprietar , veti primi un extras . Apoi il chemati in judecata pentru a se constitui drumul de servitute .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute mandache eugenia mandache eugenia sunt proprietara unei spalatorii auto din anul 2005.La data cand eu am cumparat spalatoria terenul din fata era domeniu public(drum servitute) ,iar cei de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul de servitute mandache eugenia mandache eugenia buna seara...detin 2spatii care sunt unul in spatele celuilat .cumparate,intabulate in c.f separat.cel din fata magazin iar in spate o spalatorie auto.acum ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute danielanuntasu danielanuntasu buna ziua daca se poate sa ma ajute cineva cu un sfat orcat de mic va multumesc anticipat.Am cumparat un teren in ian 2007,am dat banii si cand sa mergem la ... (vezi toată discuția)