avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Specialitate militara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Specialitate militara

In livretul militar emis de MAPN exista o rubrica unde este inscrisa o cifra ce corespunde specialitatii militare . Doresc sa stiu in ce document oficial , NECLASIFICAT , aceste cifre sunt explicitate .
Cel mai recent răspuns: Gabriel_ttt , utilizator 19:20, 6 Ianuarie 2024
Vedeti Dispoziţia şefului S.M.G. nr. S-15/22.02 2010 pentru aprobarea ,,Nomenclatorului armelor, serviciilor şi specialităţilor militare ale ofiţerilor, maiştrilor militari şi subofiţerilor.
Buna seara, ne puteti indica si un site, ceva care afiseaza public respectiva Dispozitie?
Din pacate Google nu e chiar atat de "destept" pe cat il credem ;) la o cautare banala dupa denumire e clar ca a gasit doar acest forum nu si dispozitia in cauza. Daca nu ma insel eu, "S"-15 e tocmai indicativ secret si e normal sa nu stie Google din astea. Daca ma insel poate ne puteti oferi o adresa unde putem citi dispozitia.
Cu multumiri anticipate.
Ce reprezinta acest cod 109 254 specificație militara.
Codul 254 reprezintă bucătar în armată. Ai făcut o recalificare în cadrul armatei ,codul 254 trecut in livret indică că ai făcut cursul de bucătar în cadrul armatei.
Sper să nu mă înșel.
Asta rețin eu de la Comandantul meu.

Detalii despre codul 109 nu dețin.
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
Mari@345, utilizator
109 este codul pentru radiotelegrafist, arma transmisiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Armata werner werner buna seara. am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura ... (vezi toată discuția)
Soldat gradat profesionist beleaua_vs beleaua_vs Buna ziua! Am cautat pe google informatii dar nu prea am gasit mai nimic...am si eu 2 intrebari si anume: -daca ma angajez in armata ca soldat gradat ... (vezi toată discuția)
Concediu de studii cadre militare Saba2015 Saba2015 Buna ziua! Ma intereseaza care este baza legala acordarii concediilor de studii cadrelor militare. Am gasit actele normative precum Legea 138/1999 art.67 ... (vezi toată discuția)