avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

In urma decedarii parintilor am decis ca nu doresc nici o mostenire materiala. Doresc sa vin doar in concediu in vizita in casa parinteasca. Este posibil ca dupa terminarea succesiunii prin forme legale sa vin in concediu de 1 saptamana in aceasta casa fara a avea pretentii la alte bunuri materiale? Cum trebuie sa procedez in forma legala?
Cel mai recent răspuns: SimoG , utilizator 19:52, 27 Septembrie 2014
Daca ati renuntat, nu mai este proprietatea dumneavoastra nici macar partial. Este un teritoriu strain, ca oricare altul. Veti putea merge doar invitat(a) de proprietari.
In ce consta incheierea contractului de comodat cu clauze de protectie? Unde si cum se intocmeste acest contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj mirceani mirceani In urma unei succesiuni am mostenit 7/8 dintr-o proprietate (casa plus teren) , restul de 1/8 fiind mostenit de catre 2 veri, fiecare avand 1/16. Proprietatea ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale primite înainte de vreme de unul dintre frați: ce se întâmplă după decesul părinților, cum se împarte moștenirea? Victoria Adamescu Victoria Adamescu Daca cumnata mea si - a primit drepturile ce I se cuvin sub forma de bani , mai are dreptul sa ceara parte din mostenire dupa moartea parintilor ei ? Ea a dat ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu claza de intretinere valentin75 valentin75 o intrebare la care sper sa pimesc un raspuns din patea dumneavoastra,am luat o persoana in intretinere am incheiat act de vanzare cumparare cu clauza de ... (vezi toată discuția)