avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Debit somaj
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Debit somaj

Buna ziua, doresc si eu o lamurire, un functionar public disponibilizat a primit indemnizatie de somaj in urma disponibilizarii. A urmat un proces in urma caruia a fost repus pe functie si drepturile salariale pe care le primeste esalonat pana in 2016. Curtea de conturi a hotarat ca banii primiti din indemnizatia de somaj sa se returneze asfel i s-a pus poprire be banii primiti din reintegrare. Inrebarea este: se incadreaza acest caz in legea data cu privire la amnistia mamelor, pensionarilor si a bugetarilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 25 Septembrie 2014
Nu se incadreaza in prevederile Legii nr.124/2014 privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bugetar-somer-din nou bugetar (in acelas loc) va rog sa-mi raspundeti rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Uitati care este problema mea : Sunt un bugetar disponibilizat, am fost 12 luni in somaj iar dupa aceea am castigat procesul cu ei (si salariile ... (vezi toată discuția)
Bani de la stat k_puiu k_puiu care e legea cu privire la banii primiti de la stat, si nu trebuie restituiti......sao monitorul oficial pentru banii primiti de la sta nu trebuie ... (vezi toată discuția)
Legea amistiei fiscale bugetari monapopoiu monapopoiu Buna seara! In prezent sunt pensionara . In urma unui control al Curtii de Conturi efectuat la spitalul unde am fost angajata s-a stabilit ca in perioada in ... (vezi toată discuția)