avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bariera auto si dreptul la acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bariera auto si dreptul la acces

Buna.
Este prima oara cand va scriu asa ca am sa va rog sa-mi iertati stangacia in exprimare.
Problema mea este urmatoarea: eu locuiesc ca si chirias (impreuna cu prietena mea- amandoi fiind trecuti in contractul de inchiriere si in cartea de imobil) intr-un bloc care imparte: un drum de acces si o curte comuna (de aici fiind trecerea spre o alta curte) impreuna cu alte 3 blocuri si 2 case. Pe acest drum de acces una dintre asociatiile de locatari doreste sa amplaseze o bariera auto pe motiv ca toata lumea parcheaza in curtea blocului (ar fi vb despre curte, cea prin care se face trecerea in cealalta).
Cand s-a discutat aceasta problema intr-o sedinta ni s-a comunicat aceasta intentia (de a construi bariera) si pretul care revine fiecarui posesor auto. Dar in momentul in care am pus mai multe intrebari mi s-a comunicat ca eu nu voi avea acces in curtea blocului deoarece conduc o masina de serviciu. :stunned:.(si primaria nu ar permite accesul).
Care ar fi variantele mele de a impiedica aparitia acelei bariere?
Se poate ca, pe un spatiu public, curte (nu parcare amenajata), drum de acces sa apara aceasta bariera?
Este posibil ca sa am intr-adevar accesul blocat de la primarie? Chiar vine primaria si verifica cine parchea in spatele blocului?
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 18:42, 23 Mai 2009
mahi a scris:

Este OK. Va multumesc tuturor pentru opiniile oferite. Era oricum in plan sa ajung la peimarie sa discut cu ei, acum remarc ca nu am de ales. Mai e si varianta sa ma mut.
Va multumesc inca odata.
nu cred ca veti avea mare intelegere acolo dat fiind faptul ca sinteti chirias. aceasta treaba trebuie facuta de proprietar, singurul in masura sa ceara asa ceva. totusi puteti incerca.
multa bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doar dezvoltatorul poate parca pe trotuar ? sorin_z sorin_z Buna seara, Incerc sa fiu cat mai la subiect ... asa ca va prezint ingredientele: - una bucata cartier rezidential (peste 1000 apartamente) - una bucata ... (vezi toată discuția)
Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Parcare curte comuna doru_s doru_s Buna ziua, Lucrez la o firma ce are inchiriat un apartament intr-un bloc cu o curte comuna. Din cite stiu conform legii toti locatari au dreptul sa intre ... (vezi toată discuția)