avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... repunerea in functie din registrator in asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

repunerea in functie din registrator in asistent medical

Imi trebuie o decizie de repunere in functie de asistent medical si cum arata o decizie daca puteti sa imi trimiteti cum se scrie o decizie.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
raicudan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:44, 25 Septembrie 2014
Gasiti aici un model , pe care il puteti adapta la situatia dvs
[ link extern ]
Eu am fost retrogradat 60 de zile,a trecut cele 60 de zile si am fost repus in functia de asistent medical si trebuia sa imi vina o decizie,nu mi-a venit si vreau sa depun eu o decizie catre spital,cum trebuie sa incep si cui o adresez,catre directorul spitalului.VA MULTUMESC.
Nu trebuie sa faceti dvs asa ceva. Solicitati in scris angajatorului sa va comunice decizia de repunere in functia respectiva.
Ce trebuie sa scriu angajatorului si cum arata o decizie de repunere sa stiu si eu.Va Mulrumesc.
1. O decizie de repunere ar trebui sa arate in sensul celei gasite in linkul dat de mine.

2. Domnule Director,

Subsemnatul ………………………..cu domiciliul………………. , CNP ..........., angajat in functia de .................… solicit eliberarea unei copii certificate de pe Decizia de repunere in functia de ..............
Solicit eliberarea acestei copii în baza art.8 alin.3 lit.a din HG 500/2011.

Semnătura Data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se scrie o cerere de transfer? P.Ciprian P.Ciprian Cum se scrie o cerere de transfer,a unui asistent medical,de pe o sectie pe alta sectie,prin acordul ambilor sefi de sectie?? (vezi toată discuția)
Retrogradarea din functie din asistent medical in registrator medical pentru o durata ce nu poate depasi 60 de zile ContSters319608 ContSters319608 Aceste 60 de zile sunt lucratoare sau calendaristice si daca se pun zilele de sarbatoari legale, de pasti si 1-2 mai. (vezi toată discuția)
Societatea unde am lucrat refuza sa imi dea actele AdelinaAde AdelinaAde In fosta societate unde am lucrat dupa un scandal mostruos pe care directorul mi l-a facut doar pentru ca vroia sa ma dea afara ca a gasit un alt membru sa ... (vezi toată discuția)