avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Restante pentru cardul de credit
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Restante pentru cardul de credit

buna ziua.
am un card de credit care nu am reusit sa-l platesc la termen si am ajuns sa fiu chemata la tribunal.
vreau sa stiu care sunt problemele care o sa le intampin si cum sa procedez?

da imi afecteaza bunurile personale

Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
silvianica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:04, 25 Septembrie 2014
Se va da o hotarare care se va pune in excutare. La suma datorata se vor adauga onorariul de avocat si onorariul de executor.
Ce suma restanta aveti?
normal cardul a fost de 1900.acum cu dobanzi si onorariul a ajuns la 4100 lei
si in ce consta aceasta hotarare?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
silvianica, utilizator
Pt suma asta cred ca va pune poprire pe salariu.
s-a pus .numai ca firma are datorii si nu a putut face nici o plata.dar eu platesc personal.
Faceti deja plati si inca litigiul nu s-a judecat?
Daca este asa sa mergeti cu dovada platii in instanta sa micsorati debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.tatal meu a contractat un credit in 2011,ulterior nu ... Adel29 Adel29 Buna ziua.Tatal meu a contractat un credit in 2011,ulterior nu a mai putut plati.Suma restanta a fost recuperata printr.un executor judecatoresc.La 2 ani dupa ... (vezi toată discuția)
Proprire pensie si blocare cont pentru plata cheltuielilor de intretinere matileank matileank In 2011 luna octombrie am fost dat in judecata pt plata sumei de 3900 lei cheltuieli de intretinere. decizia instantei a fost sa platesc suma in 30 de zile, ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)