avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Tatal meu a contractat un credit in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Tatal meu a contractat un credit in 2011,ulterior nu ...

Buna ziua.Tatal meu a contractat un credit in 2011,ulterior nu a mai putut plati.Suma restanta a fost recuperata printr.un executor judecatoresc.La 2 ani dupa ridicarea popririi fara sa stie daca mai are sume restante banca il suna pe tatal meu ca mai are de platit 3000lei,1100 datorie + 1900 taxe de intarziere.Se poate asa ceva?Nu mai stiu un caz asemanator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:25, 21 Februarie 2022
Pai... când a terminat cu propriile nu a cerut ( dovadă) că,a achitat creditul și onorariul executorului?.
cand i s-a ridicat poprirea ?
În 2020
Nu a cerut nicio dovada,s-a anunțat telefonic ca suma a fost achitata și s-a ridicat poprirea.Recent,mi s-a spus ca creditul nu ar fi fost fix,ca ar mai fi rămas un rest de luata de 1000lei,la care s-ar fi adăugat dobânzi de 2000lei în acești 2ani care noi credeam ca creditul este achitat.Nu mi se pare în regula..și ar fi trebuit sa fiu înștiințat cumva.Multumesc pt răspuns.

aikidoro a scris:

Pai... când a terminat cu propriile nu a cerut ( dovadă) că,a achitat creditul și onorariul executorului?.

in timp ce se plateste prin poprire, suma nu sta pe loc, se adauga dobanzi, penalitati.
puteti sa asteptati sa va execute silit din nou si sa formulati contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante pentru cardul de credit silvianica silvianica buna ziua. am un card de credit care nu am reusit sa-l platesc la termen si am ajuns sa fiu chemata la tribunal. vreau sa stiu care sunt problemele care o ... (vezi toată discuția)
Poprire cont paulapaula paulapaula Buna ziua, Mi s-a pus poprire pe cont din cauza unui credit neplatit (in urma cu 7 ani). angajatorul nu a primit nimic asa ca banca mi-a sugerat ca de cate ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dominique Popescu Dominique Popescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: am fost executata silit pentru o suma de 14000 lei corespunzatoare unui credit neachitat ... (vezi toată discuția)