avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salar
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salar

Se poate infiinta poprire pe suma aferenta concediului de odihna?
concediu este un drept al angajatului, in care acesta este remunerat conform contractului de munca. Dvs propabil va referiti la o indemnizatie de concediu, care reprezinta tot un venit salarial si evident ca se poate pune poprire si pe acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de co pentru un angajat al unui institut de cercetari, cu ccm pe institutie, in care sunt prevazute clauze favorabile angajatului? mafteir mafteir Buna ziua, Sunt cercetator in cadrul unui INCD, cu CCM ce contine anumite prevederi, favorabile angajatului, in ceea ce priveste indemnizatia pentru CO(. Voi ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu de odihna va rog ajutati-ma cu un raspuns FlowGj FlowGj Buna ziua, Am lucrat in cadrul unei firme pana acum cateva saptamani. Timp de 1 an am avut o poprire pe salariu de 33 % si mi se aplica doar la venitul net. ... (vezi toată discuția)