avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Ma intereseaza sa primesc un raspuns, referitor la indemnizatia de crestere a copilului.
Mentionez ca lucrez la 2 socitetatii, la una cu program normal iar la cea de a doua cu program de 2 ore, pe langa acestea mai sunt si agent de asigurari.Doresc sa optez pentru un an de zile cu venitul de 85% din ultimul an. La acest calcul se au in vedere toate veniturile mele???? sau doar de la o singura societate???
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:59, 25 Septembrie 2014
Se iau in calcul toate veniturile obtinute in baza celor doua c.i.m.
Si in acelasi timp trebuie sa suspendati activitatea la toate locurile de munca.
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu crestere copil pentru doua job-uri andyc25 andyc25 Buna ziua, As vrea sa-mi raspundeti la o nelamurire pe care o am in legatura cu calculul CIC si anume: 1. Realizez venituri de la doua locuri de munca, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? pruteanumihaela pruteanumihaela buna ziua eu lucrez pentru o firma ,cu contract pe perioada nedeterminata . am deja 12 luni lucrate , cu norma de 10 ore pe saptamina pot in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil cristinacris cristinacris buna! lucrez la o societate de 1 an si 2 luni unde am functia de baza cu norma intreaga iar la alta societate lucrez de 6 luni: cu jumatate de norma, am ... (vezi toată discuția)