avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita -credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita -credit nevoi personale

Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o firma (SRL-D) cu un asociat avand amandoi drepturi egale in firma. Creditul de nevoi personale l-am luat de la BRD acum 1 an si ceva pe persoana fizica pe baza unei adeverinte de salariat. Am ipoteca mobiliara insa nu am ipotecat cu nimic... nu detin pe numele meu nimic, atat proprietati(caser) , terenuri cat si altele ex: autoturisme...etc . Ce mi se poate intampla??? Va fi afectata societatea mea de aceasta decizie de EXECUTARE SILITA ? mai precis cum isi vor recupera ei banii de la mine daca eu nu am bunuri ?
Cel mai recent răspuns: bob02008 , utilizator 11:42, 29 Septembrie 2014
nu o sa fie salariat in cadrul firmei. Pai eu sunt asociat... am 50 % din firma...cum sa imi puna oprire pe cont. asociatul meu ce va face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale bob02008 bob02008 Am un srl-d deschis de curand. Si am un credit de nevoi personale luat de la BRD cu ipoteca Mobiliara. mi la trimis la o firma de recuperare si nu ma inteleg ... (vezi toată discuția)
Garantii credit srl asociat unic  Buna ziua, Am si eu o situatie de credit pe firma, SRL asociat unic, cu ipoteca pe apartamentul personal. Firma nu mai merge deloc, in sensul ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile gavrusdaniel gavrusdaniel buna ziua,in urma cu mai multi ani in urma am scos din doua banci 2 credite am platit vreo 2 ani dupa aia firma la care lucram a dat faliment, ratele sau ... (vezi toată discuția)