avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre amnistia fiscala la mame
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre amnistia fiscala la mame

Am beneficiat de indemnizatia de crestere al copilului iar in acelasi timp am realizat venituri suplimentare din activitatea de agent de asigurare, venituri in cuantum de 1523 lei in primul an si 1320 in al doilea an, respectiv anul 2012 si 2013.Pe data de 1 august am primit de la ANAF somatie de plata si titlu executoriu pe indemnizatia de crestere al copilului pe anul 2012 si 2013, de restituire a banilor in suma de 8500 lei. Va rog respectos sa-mi spuneti daca pot beneficia de acea amnistie fiscala. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 11 Martie 2015
Nu a sustinut nimeni ceea ce sugerati dvs.

Nimeni nu este mai presus de lege , chiar daca sunt sau nu specialisti intr-un anumit domeniu.



1. - Dvs., fiind jurist de profesie (chiar avocat) nici nu trebuie sa puneti astfel problema deoarece stiti mai bine decat oricine ca necunoastrea legii nu poate fi invocata in apararea dvs.
- Poate cei de la Primarie, cand au vazut ca sunteti avocat s-au gandit ca stiti legile mai bine decat ei ci nu mai avea rost sa va dea alte lamuriri.

2. Si eu nu cred ca nu ati citit OUG 111/2010 si nu stiati ca nu puteti cumula indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) cu alte venituri profesionale.

3. Fiind avocat cred ca va descurcati foarte bine si fara ajutorul nostru.

4. - Dvs. ati scris:
Va rog sa raspundeti la subiect nu alte tampenii>

Aceasta expresie imi spune ca nu sunteti avocat.
Nu stiu la ce faceti d-voastra referire, nu sunt avocat si nici jurist de meserie, am terminat facultatea de finante-banci, deci implicit nu aveam de unde sa stiu ca nu pot avea alte venituri in afara de cele salariale. Stiam ca nu trebuie sa am salariu, in situatia mea sunt foarte multe mamici.
Daca eram cu adevarat avocat sau jurist nu mai ceream un sfat. Dar se pare ca raspunsurile d-voastra lasa de dorit.
Daca nu sunttei avocat, nu trebuia sa va inscrieti pe forum ca avocat, incercati sa sa stergeti contul de consultat, apoi nu ar strica sa fiti politicoasa cu cei ce va raspund, nu e vina nimanui ca nu ati stiut, ati fi putut intreba.

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala mariantonietta mariantonietta Buna Ziua, Referitor la amnistia fiscala ,vreau sa va intreb daca sunt scutita la returnarea indemnizatiei de crestere copil. In luna acesta am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie crestere copil cristinam1234 cristinam1234 Buna ziua, In iulie am primit o decizie de la AJPIS, prin care mi se spune ca treb sa restitui indemnizatia crestere copil incasata, pentru ca am incasat ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala constantinao constantinao Buna ziua, Imi puteti spune, va rog frumos, daca Legea privind amnistia fiscala se aplica si acelor persoane care au incasat o indemnizatie privind ... (vezi toată discuția)