avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere

Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele:
Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara de munca) s-a intors la munca dupa ce angajatorul a revocat decizia de concediere(acesta a fost concediat pe motiv ca postul sau a desfiintat). Angajatul a fost reincadrat pe acelasi post in cadrul aceleasi sectii, doar punctul de lucru difera.
INTREBARE: In noua procedura de concediere pe care angajatorul doreste sa o initieze, respectiv sa emita un nou preaviz de concediere poate fi prevazut faptul ca postul sau a fost desfiintat? Va rog mult sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedeze angajatorul pentru a fi legala concedierea.
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 08:55, 27 Septembrie 2014
Multumesc foarte mult pentru toate informatiile si lamuririle.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate desfiinta un post ca urmare a fuziunii prin contopire? cristina69 cristina69 Buna dimineata. Va rog mult sa ma lamuriti , daca se poate cu privire la urmatoarele Este vorba despre desfiintarea unui post ca urmare a fuziunii prin ... (vezi toată discuția)
Concediere car-men car-men Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: Un salariat este concediat deoarece firma nu prea mai are de lucru iar el este unul dintre cei mai slabi. I se face ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post andreea.cobianu andreea.cobianu Care este procedura de desfiintare a unui post in situatia in care acesta a ramas vacant ca urmare a concedierii disciplinare a salariatului? Am concediat ... (vezi toată discuția)