Am avut mai multe credite din pacate cand a venit anul 2008 criza in constructie am ramas fara munca, in 2011 am fost executat in 4 dosare dar nemuncind si neavand nimic pe numele meu nu au avut ce sa execute, acum in 2014 ma suna din nou si imi spune ca vor face alta executare silita.
intrebari:
1.Nu sa perimat acea executare, iar datoria nu sa prescris?
2. Are voie sa faca executare silita la acelasi dosar cu aceeasi cauza?
Va , multumesc anticipat.
dar daca acele instiintari nu au avut nici o urmare ? sint valabile ca asa cate o instiintare poate sa faca mereu si asa nu sar mai prescrie nimic niciodata
Mii de scuze, dar nu am apucat sa va raspund la intrebari.
1. Teoretic, executarea s-a perimat, insa nu e sigur ca datoria in cauza s-a prescris (mare grija la termenele celor 2 sanctiuni) !
2. Exact pe tema din intrebarea 2 am lansat o "intrebare pertinenta NCPC - executare silita / recuperari creante" la care insa nu am un raspuns clar momentan. Teoretic nu s-ar mai putea face o noua executare ... insa in Romania ... TOTUL E POSIBIL !
Dar ca idee ce acte poate sa suspende prescrierea, mentionez ca au trecut 6 ani de cand se putea facea executarea iar acum 3 ani sa facut executarea silita, in ultimii ani nu am semnat nici un act nu mi sa executat nimic si nu mi sa pus proprire pe salariu, in plus nu am mai primit nici o hartie acasa doar simple telefoane si le ceream sa imi trimita ceva oficial acasa ca sa ma duc sa contesc ca sa mi se dea prescrierea.Ce pasi ar trebui sa fac mai departe ?
Va multumesc anticipat.